CSAPATÉPÍTÉSI TECHNOLÓGIÁK

Character Business 2012-01-06

SZEMÉLYISÉGPROFIL ALAPÚ CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK, KORSZERŰ CSAPATÉPÍTÉSI TECHNOLÓGIÁK OKTATÁSA


 

 

A csapatépítés napjaink egyik legnépszerűbb humán erőforrás fejlesztési tevékenysége. Számtalan módszertan, technológia, megközelítésmód létezik ezen a területen. Out-door és In-door tréningek százaiból válogathatunk.

 

Intézetünk, a hagyományos tréning cégek működésétől eltérően, személyiség-profil alapú csapatépítő technológiát és módszereket alkalmaz. 

 

Tréningjeink kulcsmotívuma a vállalaton belüli kommunikáció, együttműködési  és toleranciaszint helyreállítása, emelése. Hallgatóink egy csapat tagjaiként, kiemelkedő önismeretre és önmenedzselési képességre tesznek szert. Megértik önmagukat és megtanulják felismerni környezetük, kollégáik, vezetőik kiemelkedő kvalitásait. 

 

Hitvallásunk, hogy a valódi csapatépítés nem alkalomszerű tréningek során, hanem a hétköznapokban végzett, folyamatos tevékenységként lehet csupán hatékony. Ezért tréningjeinken átadjuk partnereinknek a csapatépítés néhány, a mindennapokban is használható technológiai elemét.

 

Résztvevőink közreműködésével egy önfejlesztő, saját erejéből fejlődni képes közösséget teremtünk. Tevékenységünk végeredménye, egy kreatív team-munkára alkalmas, együttműködő kollektíva. 

 

Felsőfokú csapatépítő programjainkon, partnereink megtanulnak 26 brain storming (ötletbörze) technikát, melyeken keresztül, kreatív értekezletek során mozgósíthatják hatalmas lappangó vállalati humán erőtartalékaikat. 

 

Az alapvető különbség tehát, hogy intézetünk nem csupán (titokzatos módon) alkalmazza, hanem át is adja a csapatépítés legfontosabb eszközeit. 

 

 
Regisztráljon, vagy lépjen be és szóljon hozzá!

Nem érkezett még hozzászólás ehhez a cikkhez.