SZEMÉLYISÉG ÉS KOMPETENCIA PROFIL TESZT

Character Business 2011-04-04

64 fő faktort és 480 kontextust vizsgáló tesztrendszerünket, speciálisan a hazai munkaerőpiac elvárásai mentén dolgoztuk ki, majd 20 év alatt.


 


TESZTRENDSZERÜNK TULAJDONSÁGAI:

 

 

 

Számtalan kiváló személyiség és képesség vizsgáló teszt létezik. Legtöbbjükkel Intézetünk is dolgozott, azok erősségeit és gyengeségeit mi magunk is megtapasztalhattuk. Ugyanakkor a legtöbb manapság használatos pszichológiai teszt esetében hiányoltuk a komplexitást, és a hazai viszonyokra adaptált, megnyugtató megbízhatóságot. Ezért 16 évvel ezelőtt saját tesztrendszer fejlesztésébe kezdtünk. A legfontosabb célunk, egy hazai munkaerőpiachoz igazított, sajátosan „magyar” viselkedési mintákat vizsgáló, minden fontosabb személyiség és kompetencia területre kiterjedő tesztrendszer megalkotása volt. Mára elmondhatjuk, hogy elvárásaink maradéktalanul teljesültek. Pontos, rugalmas, könnyen használható és komplex eszköz született. A sok évnyi kutatás és számtalan tanácsadó munkatársunk áldozatos erőfeszítése nyomán, igazi értéket alkottunk.

 

 

Tesztjeink kitöltéséhez 1,5-2 óra szükséges. A válaszok megadásához 3 (igen-talán-nem), 5 (jellemző-nem jellemző fokozati skála), vagy 10 faktor (0-9-ig osztályozás) használható, az adott alkalmazási terület szempontjainak megfelelően. Eszközeink megbízhatóságát, érvényességét, évente vizsgáljuk. 

 

Az elkészült és feldolgozott eredményeket látványos grafikonokon összesítjük, diszkrét módon, egy megközelítőleg 1-1,5 órás motivációs tesztinterjú keretein belül adjuk át. Az interjú során a tesztértékek pontosítására, az egyes eredmények hátterében megbúvó mögöttes okok feltárására is sor kerül. Elsődleges szándékunk, hogy kétségek nélküli, maximálisan pontos személyiségprofilok összeállításával mutassuk meg, munkánk valódi értékét. 


 

 
Regisztráljon, vagy lépjen be és szóljon hozzá!

Nem érkezett még hozzászólás ehhez a cikkhez.