VERSENYTÁRS ORIENTÁLT MARKETING TRÉNING

Character Business 2011-06-06

A VERSENYTÁRS ORIENTÁLT MARKETING KORSZAKBAN, A KREATÍV, STRATÉGIAI GONDOLKOZÁSÚ, VÁLTOZNI KÉPES CSAPATOK MARADNAK VERSENYBEN.


A helytelen vagy nem létező marketing stratégiák legfőbb jellemzője, hogy értékesítőink vállán nyugszik a teljes árbevétel felelőssége. 


Marketing programjaink a versenytárs orientált marketing stratégiák és a mesterséges piacteremtési technológiák bemutatásán keresztül nyitnak új növekedési távlatokat. 
Szemben rengeteg elavult marketing módszerrel, működésképtelenné vált piacbővítési szemlélettel, tréningjeink a „rideg valóságot” tükrözik, arcátlan pontossággal mutatják meg, a lehetséges fejlődési irányokat, vagy az akár előre beárazható zsákutcákat.


Az elméleti oktatáson túl, stratégia  alkotó brain storming (ötletbörze) team munkára is felhívjuk hallgatóinkat. Tapasztalatunk szerint, a szükséges képességek, tudás, kreativitás, minden esetben jelen vannak, csupán felszínre hozásuk érdekében szükséges, modern szemlélettel, és kompromisszumok nélküli őszinteséggel tekintenünk lehetőségeinkre. 
  

A 2 napos tréningünk és az azt követő konzultációs munka, igazi hadüzenet, a kilátástalanul zsugorodó árbevételeknek.


 
Regisztráljon, vagy lépjen be és szóljon hozzá!

Nem érkezett még hozzászólás ehhez a cikkhez.