SZEMÉLYISÉGTÍPUSOK TESTBESZÉDE

Character Business 2011-03-25

Testbeszéd tréningünkön 8 személyiségtípus és 72 személyiségprofil speciális metakommunikációs eszköztárát mutatjuk be.


 

 

A testbeszéd jelzések olvasásának képessége, kívételes adottság. Verbális kommunikációnk mögött ezrével rejtőznek árulkodó, metakommunikációs mozzanatok. 

 

Tréningünk a személyiség típusok eltérő testbeszéd jelzéseinek csoportosításával és bemutatásával foglalkozik. Hallgatóink, több száz kép és videó anyag segítségével, megtanulják felismerni és látni az egyes személyiség jellemzők, önkéntelen testi megnyilvánulásainak rendszerét. Képessé válnak arra, hogy mozdulatok, gesztusok, érzelmi megnyilvánulások alapján azonosítsák beszélgetőpartnerük profilját.  

 

A 2 napos, interaktív tréning során egy eddig ismeretlen, varázslatos világ tárul fel. Persze csak azok előtt, akik hajlandóak odafigyelni egy kéztartás, arcmozdulat, félrekapott tekintet mikro rezdülésére. Oktatási anyagunk azon túl, hogy átfogja a testbeszéd témakörének legjavát, igazi kuriózum a hazai tréningpiacon. Nem csupán általánosságban, hanem személyiség profilokra bontva mutatja be gesztusaink, testtartásunk, mozgásunk metakommunikációs rendszerét. 

 

Tréningünk nélkülözhetetlen azok számára, akik törekednek önmaguk tökéletesítésére, vagy csak egyszerűen olvasni szeretnének beszélgetőpartnereik gondolataiban.  

 

 
Regisztráljon, vagy lépjen be és szóljon hozzá!

Nem érkezett még hozzászólás ehhez a cikkhez.