SZEMÉLYISÉGTÍPUSOK TRÉNING

Character Business 2015-02-12

8 SZEMÉLYISÉGTÍPUS, 9 SZINT, 72 KOMBINÁCIÓ, 5184 SZEMÉLYISÉGPROFIL


 

TANULJA MEG ÖN IS A SZEMÉLYISÉGPROFIL ALAPÚ MENEDZSMENT JÁTÉKSZABÁLYAIT!

 

Tréningünk 72 markáns személyiségprofil bemutatása által javítja a csapaton belüli együttműködési készséget, eltompítja a házon belül kialakult ellentéteket, játékos társakká teszi a korábban rivalizáló és széthúzó csapattagokat. 

 

Ez a tréning vállalatunk legnépszerűbb szolgáltatása volt 2009-ben, 2010-ben, 2011-ben és várhatóan nem lesz ez másként 2012-ben sem. A siker oka, hogy a hazai tréningpiacon igazi kuriózumnak számító módon, hallgatóink betekinthetnek a kulisszák mögé. Olyan ismeretekkel lesznek gazdagabbak, melyekkel korábban csupán a legkiválóbban képzett kiválasztási szakemberek rendelkeztek.

 

Tapasztalatunk szerint, a sikertelen együttműködési kísérletek hátterében, minden esetben a csapattagok eltérő látásmódja, értékrendje, életszemlélete áll. Amikor ezeket a "különböző világokat" egymáshoz közelebb juttatjuk, feltárul a hatékonyság egy eddig még soha nem látott új dimenziója. 

 

A 2 napos (in-door) tréning során számtalan, évek óta lappangó probléma kerül felszínre, majd tűnik el nyomtalanul, hogy helyet adhasson egy összhangban, közös célokért tevékenykedő, harmóniára törekvő, fejlődni és megújulni képes csapatnak. 

 

 

 

KÉRJEN BŐVEBB FELVILÁGOSÍTÁST TRÉNING RÉSZVÉTELI LEHETŐSÉGEINKRŐL!

 

 

 

 

 
Regisztráljon, vagy lépjen be és szóljon hozzá!

Nem érkezett még hozzászólás ehhez a cikkhez.