HUMAN CHARACTER LIFE COACH START PROGRAM

Character Business 2011-03-10

Sokan, hosszú évek óta vágynak arra, hogy munkájuk során emberekkel foglalkozhassanak. Segíteni tudjanak másoknak, valódi értéket teremthessenek, miközben ezt hivatásszerűen tehetik.


A HUMAN CHARACTER LIFE COACH START TRÉNINGÜNK számukra nyitja meg az utat az életmód tanácsadási tevékenység irányába.

 

A tréning résztvevői egy logikusan felépített, sokrétű és kiemelkedően hatékony tanácsadási rendszerrel ismerkedhetnek meg egy 6 hónapos levelező oktatás formájában.  Ahogyan elnevezése is mutatja,   ez a START, az első lépés a HUMAN CHARACTER LIFE COACH pályán.  

 

A levelelző oktatás HUMAN CHARACTER START CSOMAGUNK része, mely magában foglalja 20 db Képesség és Hatékonyság Analízis Teszt Liszensz díját ugyanúgy, mint az azok feldolgozásához, értelmezéséhez és kiértékeléséhez szükséges oktatást. A LIFE COACH képzésünk tehát egy átfogó személyiség és képességfelmérő tesztrendszer megismerésével kezdődik. A levelező oktatás  első részében leendő tanácsadóink aSZEMÉLYISÉGTÍPUSOK A GYAKORLATBAN PROGRAM elvégzésével tisztán látják majd azokat a főbb szempontokat és irányokat, melyek egy teszt értelmezésénél fontosak. Ezt követően kerülhet sor a HUMAN CHARACTER TESZT belső világának, számtalan értékének és összefüggéseinek megtanulására. Végül tanácsadóink képzetté válnak egy igencsak részletes és megbízható teszt használatára, hogy ennek segítségével megkezdhessék önálló tanácsadói magánpraxisukat.

 

 

MIÉRT A HUMAN CHARACTER TESZT ?

 

Mindennemű tanácsadói tevékenység leggyengébb láncszeme a helyes diagnózis felállítása. Amennyiben a kiindulási alap rossz, a kezelési irányok is tévesek lesznek. Ezért kulcsfontosságú a problémák feltárása.

 

A HUMAN CHARACTER TESZT rendszere egy közel 20 év alatt kifejlesztett 64 fő faktort és 480 összefüggéstvizsgáló professzionális eszköz. Az elmúlt két évtizedben az üzleti élet területén, tanácsadóinknak köszönhetően,több tízezren találkozhattak már 300 kérdésével, okos, nehezen megtéveszthető, precíz képalkotásával. Mindez sok év után, immáron magánszemélyek részére is elérhetővé vált.

 

64 fő faktora az emberi képességek és a személyiség legfontosabb területeit öleli fel. Olyan megközelítésben vizsgálja a tesztet kitöltő személy adottságait, lehetőségeit, ami igazi kuriózum a számtalan külföldről érkező és hazai viszonyokra nem adaptált teszt között. Éppen ezért LIFE COACH programunk alapjául szolgál.

 

A tréningprogram során hallgatóink készségszinten megtanulják használni s  tapasztalataink alapján nagyon meg is szeretik egyszerűségét, sokrétűségét, logikusságát.

 

A csomag részeként kapott 20 db tesztet ezután használhatják gyakorlásra, vagy kellő önbizalommal rendelkezve, elkezdhetik hivatásszerű teszt-tanácsadói tevékenységüket. 

 

Részvételi díj: 110.000 Ft +áfa

 

JELENTKEZZEN MOST!

 

Regisztráció: 0630 622-7554

 

 
Regisztráljon, vagy lépjen be és szóljon hozzá!

Nem érkezett még hozzászólás ehhez a cikkhez.